Categorieën
Tools

Meten is weten

Meten is weten, maar dan heb je wel de juiste tools nodig om te meten. Het is misschien niet altijd leuk of spannend, maar als je niet meet, weet je eigenlijk niet wat er gebeurt op je site. Daarvoor is het wel zo handig om slimme tools te hebben die dit voor je doen.

Het is misschien niet altijd leuk of spannend, maar als je niet meet, weet je eigenlijk niet wat er gebeurt op je site. Daarvoor is het wel zo handig om slimme tools te hebben die dit voor je doen.

Zelf gebruiken we naast Google Analytics ook SE Ranking om uit te vinden waar wij goed op gevonden worden. Een ding hebben we snel geleerd, we hebben nog veel werk te doen!

SE Ranking helpt om te bepalen wat belangrijk is en waar we goede winst mee kunnen behalen. Wat het is wel zo handig als je de juiste dingen doet, zodat je ook je resultaat bereikt.

In de toekomst zullen we uitgebreider over onze ervaringen met SE Ranking schrijven. Voor nu is het genoeg om te zeggen dat het een simpele tool is, die je ook nog eens twee weken gratis kan uitproberen, die je heel veel inzichten over jouw website geeft. Wij leren bijvoorbeeld van het klik gedrag of mensen “Meten is weten” een goede titel vinden, of dat ze na een paar seconden weer weggaan van deze pagina. Maar ook of je goed gevonden wordt met deze tekst.

SEO is iets om je in te verdiepen, maar zonder de juiste tools is het lastig om simpel te beginnen. Wij zijn zelf ook gewoon begonnen en hebben gaande weg veel geleerd. Oa dat SERanking een makkelijke tool is die ons veel heeft gebracht.

Dus probeer het zelf maar eens, en wij zijn benieuwd wat jij er van leert.