Categorieën
Financieel

Sparen, we kunnen er niet over ophouden

Sparen, we gaan er ook niet over ophouden. Beleggen, sparen, geld opzij zetten, eigenlijk is het niet zo moeilijk. Daarom we gaan je iedere keer helpen om het makkelijker te maken. Om je te doen beseffen hoe belangrijk het is om te sparen, geld opzij te zetten en schulden weg te werken.

Er zijn verschillende manier om geld opzij te zetten. Zelf vinden wij het erg prettig om met potjes te kunnen werken, om voor verschillende doelen geld op zij te kunnen zetten.

Wij waren altijd een groot fan van MoneYou, maar zij helaas zijn ze er mee gestopt. 20 miljard beheerd vermogen zoekt daarom al maanden andere plekken om veilig gestald te worden. Er zijn verschillende mogelijkheden om te sparen en andere om te beleggen.

Wij kiezen voor Brand New Day. Daar hadden we eerder al goede ervaringen mee met de pensioen rekening. Nu zijn wij ook erg tevreden met de spaarrekeningen. En dan met nadruk het meervoud. Meerdere spaarrekeningen betekent dat je meerdere potjes hebt, bv voor een vakantie of als er iets gebeurt.

Het mooie is, het kost je niks om een rekening te openen. Om te beginnen met sparen, als is het met een paar tientjes per maand. Dan zal je langzaam zien dat het sparen en het zien groeien van je vermogen helemaal niet verkeerd is. Probeer het maar.

Één reactie op “Sparen, we kunnen er niet over ophouden”